Páginas

jueves, 25 de junio de 2015

15a Jornada d'estiu de la Professió Mèdica Puigcerdà 2015


Col·Legi de Metges de Barcelona

15a Jornada d'estiu de la Professió Mèdica Puigcerdà 2015

Benvolgut/da company/a,

Un any més, el proper divendres 17 de juliol ens reunirem a Puigcerdà per debatre temes relacionats amb la nostra professió.

Aquest any reflexionarem sobre la publicitat i la informació mèdica i tractarem temes com la divulgació científica i l'esponsorització, les Tic i la informació mèdica a la xarxa i la publicitat mèdica i els nous mecanismes de relació pacients-metges. Aquí pots consultar el programa.

Els temes que aquest any tractem són molt importants per la corporació i ens agradaria comptar amb la teva participació.

L'assistència a la Jornada inclou els cafès de les pauses, el dinar i el còctel de cloenda del dia 17.  Et pots inscriure a la jornada a través de l'agenda del COMB.

Espero veure't allà. 

Rep una cordial salutació,


Dr. Jaume Padrós
President de la Junta de Govern del COMB



Col·legi Oficial de Metges de Barcelona


D'acord amb el que disposa la LSSI en els articles 19, 20 i 21 en relació amb el que disposa la LOPD en els articles 5, 6 i 11, posem en el vostre coneixement que les vostres dades estan en un fitxer del COMB per atendre les funcions que li són pròpies. En tots els casos, podeu exercitar els drets de consulta, accés, rectificació i cancel·lació mitjançant un correu electrònic a llista@comb.cat. Si no desitgeu rebre més newsletters, feu clic aquí.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario